12 august 2011

7 reguli de stil pe care trebuie sa le stii


Nu trebuie sa iti angajezi un stilist ca sa te imbraci bine. Vedetele si consilierii lor in materie de stil nu tin secrete trucurile unui outfit reusit, asa ca merita sa te inspori din ele. Noi am facut o selectie a celor mai importante 7 reguli de stil, care nu doar ca te vor ajuta sa arati fabulos, dar te vor si impiedica sa cheltuiesti bani pe lucruri de care nu ai nevoie.  

7 reguli de stil pe care trebuie sa le stii
1.    Fa shopping inteligent
Renumitul stilist al vedetelor de la Hollywood, Phillip Bloch, spune ca nu trebuie sub nicio forma sa investesti intr-o rochie pe care o poti purta o singura data. Evita clasicul negru in favoarea culorilor tari si asigura-te ca fustele sau rochiile pe care le cumperi pot si accesorizate in asa fel incat sa arate diferit de fiecare daca cand le porti.

2.    Alege-ti hainele in fuctie de forma corpului

Manechinele din vitrine sunt inalte si slabe, dar totusi au forme. Adica arata perfect! Nici nu e de mirare ca te indragostesti de toate outfiturile pe care le vezi cand mergi la shopping. Dar asta nu inseamna ca daca iti vei cumpara aceleasi haine, vor arata la fel si pe tine. Ia pantalonii dintr-un loc, bluza din altul si alege pantofii care te avantajeaza. Doar asa poti obtine un look potrivit pentru tine.

3.    Curelele sunt un must have

O curea bine aleasa este intotdeauna o investitie buna. Un simplu accesoriu ca acesta poate distruge cu totul o tinuta sau dimpotriva, o poate schimba in bine. Mai mult decat atat, o curea potrivita iti poate marca talia sau iti poate face picioarele sa para mai lungi si mai subtiri. Asa ca, daca porti o tunica larga, un cardigan sau o rochie simpla, nu sta pe ganduri si accesorizeaza-le cu o curea.

4.    Outfituri, nu piese

Atunci cand mergi la shopping, nu cumpara o piesa vestimentara doar pentru ca este ieftina sau draguta. Gandeste-te la cel putin trei combinatii in care o poti purta si daca nu iti vin rapid in minte, renunta complet. Singura exceptie ar fi sa cauti prin magazine lucruri cu care o poti asorta si sa iti cumperi un outfit integ.

5.    Accesoriile pot salva intreaga tinuta
Daca vrei sa pari mai inalta si mai slaba, poarta o singura culoare. Ca sa nu iti transformi outfitul intr-unul banal, accesorizeaza-l cu bijuterii de efect. Sunt foarte in voga la ora actuala colierele si bratarile supradimensionate sau cele colorate. Trece-le pe lista de cumparaturi si vei vedea ca nu te vei mai putea desparti de ele!

6.    Asorteaza-ti intotdeauna lenjeria intima cu tinuta

Pare de neglijat, insa iti poate schimba look-ul in totalitate. Lenjeria intima joaca un rol foarte important, asa ca asigura-te ca nu porti una de culoare neagra pe sub o rochie alba. De asemenea, evita lenjeria intima foarte stramta. Nu e nimic mai inestetic decat dunga de la bikini pe sub o rochie de matase...

7.    Fii originala
Unul dintre lucrurile care ne plac la modele sau la celebritati este abilitatea lor de a combina cele mai banale piese vestimentare si totusi de a obtine un look foarte cool. De ce sa nu faci si tu la fel? Fa o curatenie generala in dulapul tau si colinda fiecare magazin care iti iese in cale. Nu stii niciodata unde poti gasi ceva pe gustul tau. Indrazneste sa faci combinatii originale si evita sa copiezi stilul prietenelor tale, chiar daca iti place la nebunie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Si-au exprimat parerea