25 noiembrie 2010

Top 5 cele mai fidele zodii in dragoste!

Pe durata unei relatii, nu toti partenerii se pot confrunta cu dragoste sincera si loialitate. Asa cum stim, semnul zodiacal in care ne-am nascut, planetele guvernante si nu numai, ne influenteaza temperamentul si modul de gandire. Astfel, inclinatia catre infidelitate poate fi mai puternica la anumite persoane si mai slaba la altele. Asadar, daca o parte din zodii mai au de lucrat la capitolul fidelitate, iata care sunt cele mai loiale semne zodiacale:







Taur






Nativii zodiei Taur sunt guvernati de Venus, planeta dragostei, a intelepciunii si a luxului. Acestia tanjesc in general dupa stabilitate, confort, nu-si refuza placerile vietii, dar in relatia de cuplu stau departe de aventuri. Persoane calme, individuale, apreciaza sinceritatea si obisnuiesc sa daruiasca in dragoste exact ce li se ofera. Daca simt aparitia unei probleme, sunt deschisi la discutii si prefera sa sfarseasca o relatie decat sa-si dezamageasca partenerul.






Barbatii Taur sunt recunoscuti pentru harnicia lor si apreciaza deopotriva calitatile de gospodina ale femeii. In cuplu, nativii sunt tandri, senzuali si sensibili, chiar daca-si mascheaza uneori sentimentele, afisand o latura a personalitatii mai dura. Taurii acorda importanta cuvenita oricarei relatii in care se implica si daca sunt dezamagiti le este foarte greu sa-si recapete increderea.






Rac






Nativii zodiei Rac se numara printre cele mai loiale persoane din zodiac. Fiind influentati de Luna, au un temperament flexibil, insa in ciuda toanelor, Racii raman aceleasi persoana de incredere, nefiind adeptii schimabrilor bruste de temperament. In general sunt parteneri de viata excelenti, care menifesta interes pentru relatiile de lunga durata si casatorie. Familia este foarte importanta pentru nativii zodiei, atat barbatii cat si femeile acordand un respect mistic caminului.






Racii sunt foarte perseverenti, gandindu-se intotdeauna si la ziua de maine. Analizeaza, isi fac provizii, asigurandu-se ca nimic nu-i poate lua pe nepregatite. Pot deveni exagerat de protectivi, din dorinta de a-si apara persoana iubita.






Fecioara






Traditionalisti si conservatori, nativii zodiei Fecioara nu obisnuiesc sa nu se abata de la reguli, dorind sa ofere de cele mai multe ori un exemplu pozitiv celor din jur. De asemenea, acestia nu se evidentiaza foarte tare in societate, preferand sa analizeze mai atent lucrurile din spatele cortinei. Sunt parteneri calmi, rezervati si modesti. Sunt foarte fideli intr-o relatie si in general nu le place sa vorbeasca despre viata personala, dorind sa-si tina ascunsa intimitatea de urechile curiosilor.




Sunt foarte prudenti in dragoste si isi doresc alaturi un partener la fel de responsabil si organizat. Familisti convinsi viseaza la un camin linistit si pentru tihna familiei ar ierta din greselile partenerului, dar niciodata n-ar trece peste infidelitate.







Varsator






Varsatorul este unul dintre cele mai interesante semne ale zodiacului. Are o personalitate puternica si este influentat de Uranus si Saturn, care-i transmit dorinta de libertate, idei revolutionare si implicit dorinta brusca de schimbare. Nativii zodiei sunt persoane nonconformiste, au oroare de reguli prestabilite si cu toate acestea intr-o relatie nu obisnuiesc sa insele. Acestia cauta in primul rand un partener sincer, care sa le confere libertatea de care au nevoie. Isi exprima rareori dragostea prin cuvinte, lasand faptele sa vorbeasca de la sine. Spiritul liber si teama de a nu-si complica viata ii indeamna spre onestitate, de aceea daca s-ar indragosti de alta persoana partenerul actual va fi primul care va afla.






Capricornul






Capricornul este recunoscut pentru perseverenta si constiinciozitatea sa si este foarte atent la imagina pe care si-o creeaza in societate. Nu intamplator este un semn de pamant, fiind o persoana cu capul pe umeri, foarte bine ancorata in realitate. Responsabilitatea il caracterizeaza in special in relatia de cuplu si indiferent de parerea altora, nu se va abate niciodata de la ideile lui. Capricornul isi alege cu mare atentie partenerul de viata, netolerand aventurile si neseriozitatea. Viata alaturi de el este linistita; chiar daca iubeste cu pasiune, isi dezvaluie cel mai bine sentimentele in intimitate, alaturi de persoana iubita.






Trateaza orice relatie cu seriozitate si este adeptul discretiei in privinta vietii sentimentale. Poate fi greu de cucerit, deoarece isi doreste alaturi o persoana la fel de loiala,matura in gandire, demna de increderea lui.




















0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Si-au exprimat parerea