16 aprilie 2011

Cum sa te machiezi in nuante de neon-colorate

De la obiecte vestimentare, pana la accesorii, pantofi si chiar machiaj, culorile neon sunt in mare voga la ora actuala. Ca sa fii si tu in trend, Jeanine te ajuta sa realizezi un machiaj in cele mai funky culori ale primaverii.







Afla mai multe despre:


farduri , machiaj , nuante neon Make-up tips: Frumusetea naturala e la moda primavara asta Selena Gomez in cea mai sexy tinuta a ei de pana acum! 9 sfaturi de la medicul dermatolog pentru ingrijirea tenului Vezi ce trucuri de machiaj ar trebui sa folosesti pentru a parea mai slaba la fata Invata sa te machiezi ca Antonia in videoclipul Shake It Mamma! VIDEO Vezi cum aratau celebritatile latino americane in copilarie – GALERIE FOTO Solutii de urgenta pentru doua situatii in care machiajul iti face probleme Incepe prin a aplica un fond de ten si o baza pentru machiaj, iar apoi aplica un fard galben neon pe pleoapa superioara. Contureaza pliul ochiului cu un fard roz neon. Apoi, cu o pensula pentru blending, contureaza pliul cu fardul roz neon. Pentru zona de sub sprancene, foloseste un fard auriu sidefat.






Retuseaza un pic machiajul, iar zona de sub ochi o conturez-o cu un verde neon. Pentru un plus de culoare, foloseste un creion turcoaz. Continua prin a aplica un rimel negru, iar pentru obraz foloseste un fard roz pe care sa il aplici spre zona tamplelor, astfel incat sa asiguri o continuitate a machiajului ochilor. Pentru buze foloseste un ruj roz deschis sidefat!






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Si-au exprimat parerea