28 mai 2011

Ce mananci dupa ce faci sport


publicat: 27 Mai 2011
marime text:
Oricat de determinata ai fi sa faci sport si sa manaci sanatos, trebuie sa marturisesti ca ti se intampla, mai ales dupa ce faci exercitii, sa mananci ceva ce nu ar trebui, considerand ca oricum ai facut sport si nu se depune.
Ce mananci dupa ce faci sport
Mare greseala! Nu intotdeauna sportul ne ajuta sa scapam de toate caloriile in plus. De felul in care te alimentezi depinde daca aceste calorii se vor transforma in energie sau in grasime.

Daca vrei sa scoti tot ce este mai bun din timpul pe care il petreci la sala sau alergand in parc iti oferim patru sfaturi pe care ar fi bine sa le urmezi.

1. Dupa ce vii de la sala savureaza o gustare ca sa fii sigura ca nu vei lua cu asalt frigiderul. Poti opta pentru un iaurt, un mar, sau o felie de paine de secara prajita.

2. Daca tii dieta si faci si sport, nu uita ca trebuie sa consumi si proteine care te ajuta sa iti intaresti musculatura dupa ce faci exercitii.
Nu exclude din meniul tau carnea slaba si un ou fiert tare.

3. Chiar daca iti e foame si dupa ce ai fost la sala parca iti e si mai foame nu ceda tentatiei de a manca ceva dulce sau ceva plin de grasimi cum ar fi cartofii prajiti.
Daca faci asta gandeste-te ca tot efortul tau de la sala a fost inutil.

4. Daca te duci la sala seara, dupa scoala sau servici, asteapta jumatate de ora inainte de a manca si opteaza pentru o salata mare de legume.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Si-au exprimat parerea