18 mai 2011

Nicoleta Luciu te invata cum sa ai parul stralucitor, pielea fara vergeturi si o silueta de invidiat


Nicoleta Luciu, cea care o interpreteaza pe Soraya in telenovela "Iubire si onoare", a fost invitata marti, 17 mai la videochat-ul organizat de site-ul nostru. Nicoleta le-a marturisit recent fanilor ca este insarcinata pentru a doua oara si asteapta cu multa bucurie venirea pe lume a bebelusului. Cum este o femeie foarte frumoasa si a reusit sa-si revina rapid la forma inititala dupa prima sarcina, Nicoletei i s-au cerut multe sfaturi legate de infrumusetare si intretinerea siluetei.


De exemplu, parul ei lung si stralucitor arata atat de bine intrucat isi face de doua ori pe saptamana cate o masca din fiole de vitamina A, vitamine E uleioasa, ulei de rapita, ulei de masline si ulei de ricin, amestecate toate in cantitati egale. Aplica masca pe par, pune deasupra o casca de dus si doarme asa, apoi dimineata il spala.






E o masca recomandata, spune ea, mai ales pentru fetele cu parul blond sau cele care vor sa-si lase parul lung. Nu vor mai fi probleme cu varfurile despicate sau cu aranjarea parului dupa aceea.






O vizitatoare a site-ului a intrebat ce creme a folosit Nicoleta pentur a evita aparitia vergeturilor. Ea spune ca a folosit, la recomandarea unei prietene, crema cu extract de catina. Se poate cumpara de la plafar sau de la farmacii, nu e scumpa si trebuie aplicata cat se poate de des, mai ales pe masura ce creste burtica. Folosita de trei ori pe zi, indiferent de cat de cald e afara, pe sani, burtica si picioare, are efecte foarte bune.






Referitor la silueta, Nicoleta le recomanda tuturor abdomenele dupa nastere: minimum 500, maximum 1000, in fiecare seara. Dupa doua luni de zile vezi rezultatele, spune ea.






Daca totusi au aparut vergeturile, Nicoleta a povestit cum a scapat ea: de doua ori pe an merge sa se bronzeze si sta destul de mult la soare, pana se cojeste mult, iar pielea eliminata "se duce" cu cel putin jumatate din vergeturi. Nu recomanda neaparat solarul; soarele i se pare cel mai eficient. Pentru vergeturile serioase e nevoie de interventii medicale, dar cele superficiale se decoloreaza sau dispar de la soare.






Referitor la regimul de slabire de dupa nastere, Nicoleta recomanda sa nu se forteze nota. Ea a tinut dupa prima sarcina un regim drastic, dar crede ca cel mai bine e ca mamicile sa aiba rabdare si sa lase corpul sa-si revina singur, cel putin sase luni de zile. Altfel, mamicile isi pun sanatatea in pericol. E bine sa dea jos usor cam patru, cinci kilograme pe luna, nu mai mult. La fel de important e sa nu asculti comentariile rautacioase din jurul tau, intrucat e foarte normal sa te ingrasi in timpul sarcinii sau chiar dupa nastere, in timp ce alapteaza.






Intrebata fiind ce anume nu are voie sa manance in timpul sarcinii, Nicoleta a insirat mai multe alimente, dar le sfatuieste pe gravide sa caute pe internet lista completa si sa intrebe medicul care se ocupa de ele. In orice caz, nu au voie sa consume ardei iute, nici varza sau fasole, care le-ar balona. Desigur, cafeaua sau alcoolul nici nu intra in discutie.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Si-au exprimat parerea