7 martie 2011

Testul culorilor




Dincolo de bucuria de a le percepe, de expresivitatea pe care o confera vietii, culorile reprezinta elemente determinante pentru autocunoastere. Analizand preferinta pe care o avem pentru anumite culori, putem obtine informatii importante despre noi insine.






Alegeti rapid, fara sa va ganditi, culoarea preferata! Puteti opta si pentru o a doua culoare, iar aceasta va exprima intr-o proportie medie anumite trasaturi ale personalitatii dvs.










1. Prefer culorile calde


Rosu (raspunsul tau)


Portocaliu


Galben






2. Prefer culorile reci


Verde


Albastru (raspunsul tau)


Mov






3. Prefer culorile neutre


Gri


Alb (raspunsul tau)


Negru






ROSU: Exprima dorinta si inflacarare. Preferat de persoanele active, excentrice, ofensive, independente, competitive, dominante. Alegerea sa indica faptul ca traiti intens viata, sunteti optimist si orientat spre obtinerea succesului.






PORTOCALIU: Veselie, stimulare, apropiere puternica. Indica persoane optimiste. Optiunea pentru aceasta culoare denota nevoia unei trairi intense, a sentimentalismului, a apropierii calde, a surprizelor.






GALBEN: Culoare a persoanelor spontane, active, ambitioase, originale, vesele, curioase. Aspirati in momentul de fata spre schimbare, eliberare: nu acceptati banalul si traditionalul si cautati solutii noi pentru indeplinirea dorintelor.






VERDE: Exprima speranta, echilibru, copilarie. Ales de persoanele pasive, defensive, posesive, retinute, meditative. Alegerea spontana a acestei culori justifica dorinta de independenta, perceputa ca ceva care vi se cuvine cu orice pret.






ALBASTRU: Economie, respect, intelepciune. Denota faptul ca sunteti profund, concentrat, sensibil, tandru, afectuos. Este culoarea marilor aspiratii, a celor pentru care viata insasi e un taram ce merita explorat in fiecare zi. Va place stabilitatea.






MOV: Modestie, sentimentalism, fragilitate. Este o culoare a trairilor contrarii: atractie si indepartare, optimism si nostalgie. Simtiti nevoia unor puncte de sprijin pentru a trece peste diverse obstacole. Va ascundeti trairile, protejandu-va sensibilitatea.






GRI: Semnifica izolare si apatie. Denota o conditie statica, inactiva, lipsa comunicarii. Rabdarea este in schimb asul pe care il aveti mereu in maneca. Nevoia de protectie este crescuta. Nu e bine sa va lasati intotdeauna prada framantarilor interioare. Actionati pentru un viitor mai bun!






ALB: Exprima nevinovatie, puritate, candoare. Sunteti o persoana casta, inocenta, impaciuitoare, sobra. Alegerea spontana a acestei culori indica faptul ca resimtiti nevoia instalarii unei perioade de calm, liniste, relaxare.






NEGRU: Reprezinta tristete, izolare, despartire, dar si o atractie spre cunoasterea lucrurilor de dincolo de aparente, misticism. Arata faptul ca sunteti stresat si aveti nevoie de o schimbare in viata dvs. Sugereaza adesea si dorinta de a iesi in evidenta, multe grupari de tineri alegand aceasta culoare pentru a starni reactia celor din jur.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Si-au exprimat parerea