19 iunie 2011

4 tipuri de machiaj pentru prima intalnire


1. Machiaj natural

Chiar daca esti emotionata, dornica sa il impresionezi, nu exagera cu machiajul. In caz contrar, rezultatul va fi total opus cu ceea ce iti doresti. Cu siguranta, inainte de intalnirea oficiala v-ati mai vazut de cateva ori si iti doresti sa te recunoasca. Asadar, mizeaza cu incredere pe un machiaj natural, cat mai discret.

Iti propunem un make-up fresh, menit sa-ti evidentieze trasaturile fetei, fara sa incarce. Utilizeaza o cantitate foarte mica de fond de ten si subliniaza pometii printr-un blush roz . Aplica un fard nude pe pleoape si apoi contureaza ochii cu un dermatograf auriu. Un singur strat de rimel este suficient pentru o  privire seducatoare. In loc de ruj, iti propunem un balsam de buze sidefat. 2. Machiaj retro feminin

Machiajul retro poate fi reinterpretat cu usurinta intr-o maniera moderna si eleganta. Daca iti doresti sa-l impresionezi printr-un look sexy  si rafinat, incearca acest tip de make-up.

Utilizeaza un fond de ten mat si renunta la pudra. Subliniaza pometii discret cu un blush cremos satinat  si pentru pleoape alege un fard gri nesidefat. Complimenteaza buzele cu un ruj rosu intens care iti va imprima o aparitie seducatoare.  3. Machiaj elegant

Acesta este un alt tip de make-up care pune accentul pe buze si evidentiaza discret pleoapele. In plus, ar putea face trecerea de la un machiaj de zi la unul de seara, asadar poate fi o alegere inspirata daca mergeti intr-un restaurant select.

Dupa ce ai aplicat fondul de ten si blush-ul, machiaza pleoapele cu un fard bej deschis. Contureaza discret cu tusul marginea superioara si pentru pleoapele inferioare utilizeaza un dermatograf maro. Creeaza umbre inspre arcade cu un fard inchis si aplica pe gene 2-3 straturi de mascara. Pentru buze alege un ruj hidratant cu tenta violet.4. Machiaj a la Audrey Hepburn

Clasic si elegant acest machiaj este perfect pentru o intalnire romantica pe-nserat. Daca ai fost invitata la un restaurant sofisticat, look-ul tau trebuie asortat pe masura. Pune ochii in valoare si pastreaza machiajul buzelor nude.

Coloreaza pleoapele in tonuri gri albastrui  astfel incat sa creezi jocuri de contraste. Tusul de ochi subliniaza ochii si ii mareste, asadar nu-l ocoli daca iti doresti sa fii o aparitie fermecatoare. Intoarce genele cu un clestisor, apoi aplica mascara din abundenta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Si-au exprimat parerea