16 iunie 2011

Afla ce costum de baie poti purta in functie de forma corpului

Mult asteptata vara a venit, iar razele puternice ale soarelui si caldura excesiva ne invita sa luam cu asalt strandurile, piscinele sau litoralul Marii Negre. Prin toate revistele de moda, in reclamele de la televizor sau in afisele publicitare apar modele cu un corp perfect, fara cusur incat ajungi sa te simti complexata in momentul in care renunti la haine, considerand ca esti privita si analizata de cei din jurul tau.

Pentru a te simti cat mai confortabil in corpul tau, alege un costum de baie potrivit siluetei tale.

Afla ce costum de baie poti purta in functie de forma corpului1. Forma corpului “para”

Femeile care se incadreaza in aceasta tipologie au o constitutie firava si delicata in partea superioara a corpului (sani mici, talie subtire, umeri ingusti), in timp ce soldurile si fundul sunt puternic dezvoltate. Picioarele sunt scurte, iar coapsele pline.

Pentru acest tip de silueta sunt indicate costumele de baie cu o croiala speciala in partea de sus pentru a atrage atentia de la zona soldurilor. Poarta un costum de baie deux piece, cu sutien puternic colorat, aplicatii sau imprimeuri, push up, cu balene sau bandeau.

Sfat: Evita sa porti bikini foarte decupati, tip boxeri sau cu volane deoarece acestia iti accentueaza si mai mult zona inferioara a corpului. Alege slipi cat mai simpli, in nuante inchise la culoare, fara aplicatii sau imprimeuri.

Afla ce costum de baie poti purta in functie de forma corpului2. Forma corpului “mar”

Femeile cu o silueta in forma de mar au sani mari, umeri obisnuiti, talie generoasa, burtica proeminenta. Picioarele sunt alungite si subtiri, bratele subtiri, iar soldurile inguste.

Pentru a atrage atentia din zona taliei, poarta un sutien care sa iti puna in valoare sanii si, in acelasi timp, sa le ofere sustinere. Acesta nu trebuie sa fie foarte incarcat si nici push up. Alege unul tip bandaj, cu bretelute sau cu snur legat in jurul gatului.

In ceea ce priveste slipii, opteaza pentru unii cu talie inalta (sunt un must have al sezonului), din spandex pentru a iti sustine burtica. Daca, totusi, alegi bikini cu talie joasa, incearca sa iti achizitionezi unii care se innoada sau au aplicatii in lateral.

Afla ce costum de baie poti purta in functie de forma corpului3. Forma corpului “clepsidra”

Femeile cu forma clepsidra sunt niste norocoase: dimensiunea bustului este similara cu cea a soldurilor, sanii sunt obisnuiti, talia ingusta, iar posteriorul proeminent. Daca ai acest tip de silueta poti purta orice costum de baie.

Indrazneste sa iti arati formele, alegand un costum deux piece, cu sutien triunghi sau bandaj si slipi cu talie joasa si aplicatii metalice in zona laterala. Pentru o dupa amiaza la piscina opteaza pentru un costum intreg, decupat in lateral, ochelari supradimensionati, palarie cu boruri largi si sandale cu talpa ortopedica.

4. Cum poti ascunde defectele?

Afla ce costum de baie poti purta in functie de forma corpuluiDaca te incadrezi in categoria plinutelor, poarta costume de baie intregi, in culori cat mai inchise (visiniu, petrol, verde inchis, maro, mov, gri inchis). Sutienul costumului trebuie sa fie suficient de mare pentru a iti sustine sanii, iar slipii sa aiba o forma obisnuita (nu trebuie sa fie tip boxeri sau foarte decupati).

Propunerea noastra: costum de baie intreg in trei culori La Redoute, pret 183.20 de lei

Pentru femeile cu sanii mici sunt indicate costumele de baie cu aplicatii in zona sanilor sau intr-o nuanta mult mai puternica decat cea a slipilor: paiete, tip vintage, volanase, imprimeuri florale sau animal print. Pentru tine sunt perfecte sutinele fara bretele, tip bandaj sau cu o singura breteluta, oferindu-ti un look unic si elegant.

Afla ce costum de baie poti purta in functie de forma corpuluiDaca ai un trup alungit, picioare lungi si fund mic, alege costumele de baie cu totul pentru a iti pune in evidenta silueta: sutien push up, cu bretelute si slipi care sa acopere mai mult zona posterioara pentru a evidentia zona soldurilor. Iesi din anonimat cu un costum decupat intr-o parte, tricotat sau cu un singur umar pentru a iti scoate in evidenta feminitatea.

Propunerea noastra: costum de baie Jolidon.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Si-au exprimat parerea