19 iunie 2011

Trucuri de machiaj care iti vor asigura un look fabulous


Machiajul a reprezentat dintotdeauna atuul principal feminin care poate schimba radical infatisarea sexului frumos. Important este sa fie aplicat corect si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Iata 6 trucuri de machiaj pentru un look fabulous:

Trucuri de machiaj care iti vor asigura un look fabulous1. Nu utiliza acelasi fond de ten pe tot parcursul anului

Odata cu schimbarea anotimpului, ar trebui sa inlocuiesti si fondul de ten. In general, in timpul sezonului rece tenul este mai deschis, in timp ce primavara sau vara chipul capata un bronz natural. Asadar, fii in ton cu anotimpul si in privinta machiajului. In plus, nu uita ca fondul de ten este esential pentru un ten impecabil, fara cusur.

2. Alege un blush natural

Utilizeaza un blush cat mai apropiat de nuanta tenului tau. Astfel chipul va capata un aspect natural, dar si un plus de stralucire fara sa para incarcat. Fardul de obraz in nuante roze ar trebui sa fie cat mai estompat, usor sesizabil in timpul zilei.

3. Nu folosi prea multe farduri in aceeasi nuanta

Intr-adevar, machiajul trebuie sa fie in armonie cu vestimentatia si restul tinutei, insa nu exagera cu asortarea culorilor. Astfel, chiar daca optezi pentru un machiaj natural sau unul in nuante bronze, nu folosi un fard de pleoape in aceeasi nuanta cu blush-ul, imbracamintea sau accesoriile. Chipul tau va arata obosit, lipsit de vitalitate.

Daca obisnuiesti sa folosesti farduri din aceeasi gama cromatica ai grija sa fie diferite, cu cel putin 2-3 tonuri mai inchise. Nu in ultimul rand, contureaza ochii pentru un plus de expresivitate.

4. Buze seducatoare

Buzele pot capata un aspect uscat si in timpul sezonului cald. Soarele, vantul sau consumul scazut de lichide pot contribui la deshidratarea acestora. Daca deja te confrunti cu aceasta problema, iata un truc pentru a le improspata aspectul. Maseaza-le cu o crema hidratanta inainte sa aplici rujul si vor capata o infatisare mult mai placuta.

5. Machiaza-te la lumina naturala

Evita lumina artificiala cand iti realizezi machiajul de zi. Chiar daca ti-e mai comod sa te aranjezi la baie, indreapta-ti atentia catre o sursa de lumina naturala. Iti va fi mai usor sa alegi nuantele potrivite si machiajul va avea un aspect mult mai echilibrat.

6. Nu uita de igiena!

Verifica intotdeauna valabilitatea cosmeticelor. Acorda o importanta deosebita produselor utilizate in zona ochilor si evita sa imparti cosmeticele cu persoane pe care nu le cunosti. De asemenea, pentru a mentine bacteriile la distanta, nu uita sa iti cureti intotdeauna pensulele de machiaj.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Si-au exprimat parerea