500 gr.faina,350 gr.zahar,3 linguri miere albina,3 oua,100 gr.nuca, o lingurita bicarbonat.
Faina se amesteca cu nuca iar ouale se bat cu mixerul cu zaharul si mierea pana se face o spuma.
Se pun peste faina ,se adauga bicarbonatul, se framanta bine impreuna si se lasa 12 ore la rece.
Se fac 4 foi.
CREMA: 800 gr.smantana, 8 linguri zahar,1 vanilie,putin rom.Se bat impreuna cu mixerul iar la sfarsit de adauga 100 gr.nuca si se mai amesteca putin.
POFTA BUNA!
Faina se amesteca cu nuca iar ouale se bat cu mixerul cu zaharul si mierea pana se face o spuma.
Se pun peste faina ,se adauga bicarbonatul, se framanta bine impreuna si se lasa 12 ore la rece.
Se fac 4 foi.
CREMA: 800 gr.smantana, 8 linguri zahar,1 vanilie,putin rom.Se bat impreuna cu mixerul iar la sfarsit de adauga 100 gr.nuca si se mai amesteca putin.
POFTA BUNA!
1 comentarii:
Va rugam frumos sa scrieti in intregime (detailat) reteta prajituri Muruzi ,plus marimea tavi care ati folosito ,thank you & God bless
Trimiteți un comentariu
Si-au exprimat parerea