8 septembrie 2010

6 alimente bune care tin de foame in diete !

Foamea este o nevoie fizica pe care nu o poti neglija, oricat de mult ti-ai dori sa arati traznet pe plaja si sa intoarca barbatii capul dupa tine. Bun, mananci numai frunze verzi o zi intreaga, dar a doua zi ai fi in stare sa devastezi o shaormarie!







Afla mai multe despre:


dieta , fibre , foame , proteine


Top sase cele mai periculoase diete si efectele lor asupra organismului Vrei sa ai un ten frumos si sanatos? Renunta la dulciuri! Congelatorul, cel mai bun prieten al persoanelor aflate la dieta Dieta cu fructe poate fi periculoasă dacă este adoptată pe termen lung! In lupta cu kilogramele in plus, e esential sa te inveti sa mananci alimente hipocalorice, dar si satioase, pentru ca altfel nu ai rezolvat nimic.






Ouale. Femeile care consuma doua oua fierte la micul dejun cel putin cinci zile pe saptamana slabesc cu 65% mai mult decat cele care nu mananca oua si li se subtiaza talia cu pana la 83% mai mult, conform unui studiu recent. Daca nu esti fan oua, atunci incearca iaurtul degresat dimineata!






Migdale. Contin multi acizi grasi monosaturati, numai buni pentru a-ti tine apetitul in frau cateva ore bune. Migdalele au destul calorii, insa, asa ca nu te apuca sa mananci in nestire (28 migdale inseamna 170 calorii).






Avocado. Cateva felii, servite impreuna cu un pic de suc de lamaie, sunt foarte satioase si incarcate de nutrienti importanti, vitamine si minerale.






Mere. Aceste fructe atat de la indemana noastra, pe care le poti strecura usor in poseta dimineata, sunt aliati de nadejde in lupta cu kilogramele in plus. Femeile care mananca un mar inainte de masa slabesc cu pana la 40% mai mult decat cele care nu au acest obicei.






Ovaz. Este foarte bogat in fibre solubile care faciliteaza digestia si te tine satula ore intregi. Cele care consuma cereale din ovaz la micul dejun si fac si miscare, de la 15 la 30 de minute zilnic, pot slabi patru kilograme si jumatate in trei luni, fara alte eforturi.






Untul de arahide. Datorita acizilor grasi monosaturati pe care ii contine, untul de arahide este prietenul siluetei, daca e consumat cu moderatie, la fel si arahidele

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Si-au exprimat parerea