8 septembrie 2010

Cum sa scapi de celulita si kilogramele in plus intr-o luna

Cu siguranta ai incercat toate metodele de slabire, insa ai observat ca niciuna nu a avut rezultatul dorit sau efecte pe termen lung. Terapeutii spun ca acest insucces se datoreaza in mare parte faptului ca nu s-a stabilit un echilibru intre organism, alimentatie si stilul de viata.



Afla mai multe despre:

celulita , silueta

Cum scapi de celulită? Află de la un medic specialist dermatolog şi de la Oana Cuzino! Ce alimente trebuie să consumi pentru a preveni apariţia celulitei? „Pentru vindecarea unei afectiuni, indiferent de natura ei, trebuie refacut echilibrul energetic afectat. Acest lucru este cu atat mai valabil in cazul problemelor de greutate”, explica terapeutul Paula Sichim Shanti. Specialistul completeaza ca centrii foamei pot fi inhibati prin acupunctura.



„Trebuie inteles ca acupunctura trebuie imbinata cu sedintele de impachetari, exfoliere, sauna si, bineinteles, cu o nutritie corespunzatoare. Toate acestea reprezinta cheia ideala pentru un trup zvelt in cel mult o luna de zile”, explica terapeutul Shanti.



In organism exista numeroase meridiane energetice si puncte aferente acestora, in jur de 360. Pentru a scadea in greutate, se introduc acele terapeutice in anumite puncte, in functie de cauzele care au determinat cresterea in greutate. „Exista un anumit punct situat la nivelul pavilionului urechii, responsabil cu reducerea senzatiei de foame, prin scaderea secretiei gastrice, insa doar un punct stimulat nu garanteaza succesul”, completeaza specialistul.



Potrivit acesteia, pe tot corpul sunt prezente in jur de 100 de puncte corespunzatoare slabirii. Mai mult, acupunctura stimuleaza metabolismul, deblocheaza circuitele energice si optimizeaza functiile sistemelor si organelor interne, contribuind astfel la refacerea echilibrului organismului..



Cea de-a doua etapa o reprezinta exfolierile care, pe langa faptul ca indeparteaza celulele moarte ale pielii, au efect purificator si reglator al functiilor pielii. De asemenea, aceasta metoda deschide porii si permite cremelor aplicate pe corp sa actioneze mai bine. Impachetarile asociate cu baile de aburi ajuta la accelerarea eliminarii toxinelor din organism. In plus, este eliminat si excesul de apa din tesuturi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Si-au exprimat parerea