8 septembrie 2010

O noua metoda de bronzare, fara solar , soare sau autobronzante!

Uita de solar! Mergi la bronzare organica: este rapida, ieftina si cat se poate de sanatoasa VIDEO
Vrei sa ai parte de un bronz sanatos, fara sa iti chinui pielea la soare, la solar, sau cu cremele autobronzante? Acum poti! Ultima inovatie in materie de bronzare, dar si preferata vedetelor de la Hollywood, a venit si in Romania. Iar noi am stat de vorba cu Marie Hills, managerul brandului, pentru a afla tot ce se poate despre el.Se stie deja ca solarul nu este o metoda de bronzare sigura. Aceasta cauzeaza multe probleme la nivelul pielii, imbatranire prematura, pigmentare, alergii si cea mai grava dintre ele: cancerul de piele! Asa ca opteaza pentru bronzarea organica - cea mai sigura metoda de bronzare pentru un bronz perfect, in orice luna!

Bronzarea cu Sunjunkie este foarte rapida- in 10 minute obtii un bronz atat de intens ca si cum ai fi stat 1 saptamana la soare. In functie de cum vrei, poti obtine un bronz light, mediu sau intens.


Este sigura pentru piele: Solutia care bronzeaza, dihydroxyacetone, a fost aprobata FDA pentru uzul in industria cosmetica de peste 20 de ani.


Si dureaza pana la 10 zile: in functie de cum iti ingrijesti pielea in aceasta perioada. Hidratarea adecvata este cheia pentru ca bronzul sa dureze cat mai mult.


Cum este aplicata solutia bronzanta?
O "bruma" fina automatizata de solutie bronzanta este aplicata pe corp cu ajutorul sistemului de pulverizare SunJunkie care dureaza mai putin de 5 minute si se usuca in cateva secunde.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Si-au exprimat parerea