8 septembrie 2010

Slabeste mancand! Invata cum sa combini corect alimentele!



Esti pofticioasa, ai manca de toate si vrei sa si slabesti? Se poate! Dar trebuie sa stii cum sa combini alimentele. De exemplu, delicioasa asociere dintre carne si cartofi este complet interzisa. Afla ce combinatii nepotrivite trebuie sa eviti si vei avea silueta pe care ti-ai dorit-o intotdeauna.


Afla mai multe despre:
carbohidrati , citrice , fructe si legume , lactate , proteine
Top 5 alimente care te ajuta sa obtii silueta visata! 10 alimente care combat depresia Top 10 fructe si legume care previn imbatranirea Dacă mănânci doar citrice pentru o zi poţi creşte imunitatea organismului Afla ce gustari poti lua intre mesele principale pentru a ramane supla si sanatoasa! 5 alimente de ocolit daca vrei sa slabesti fara efort Alimente care te ajuta sa eviti aparitia celulitei! Cinci diete periculoase pentru organism Dietele draconice ale vedetelor! Dieta fara paine te poate aduce in pragul depresiei Opt trucuri pentru a avea energie toata ziua! Trei diete la moda, urmate de celebritati de la Hollywood 10 remedii ca sa scapi de stres si sa nu te mai ingrasi! Cel mai bun moment pentru a incepe o dieta! Afla ce fire ai si ce dieta e bine sa urmezi conform grupei tale sanguine! Dieta de 13 zile pentru modificarea metabolismului Cheia acestei diete consta in felul in care este digerat fiecare aliment in parte.. Din acest punct de vedere, studiile au demonstrat ca multe alimente nu sunt compatibile intre ele, din cauza compozitiei si a sucurilor digestive pe care le solicita digerarea lor.


De exemplu, carnea se digera intr-un mediu acid in stomac, iar combinarea ei cu lapte este fatala. Laptele va neutraliza mediul din stomac astfel ca digestia carnii va fi mult ingreunata.


Fructele, care se digera cel mai repede, combinate cu alimente care se digera mai greu, cum ar fi proteinele, va duce la fermentarea fructelor in stomac. Iata cateva reguli de baza pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand te asezi la masa.


1. Mananca grasimi si proteine la mese separate. Unele alimente, in special nucile, contin peste 50% grasime ai necesita ore intregi pentru a fi digerate.


2. Laptele trebuie consumat separat, pentru ca are nevoie de un mediu special pentru a putea fi digerat.


3 .Pepenii nu se combina cu niciun alt produs alimentar. Este un produs foarte acid, care fermenteaza in stomac si incetineste digestia altor produse.


4. Fructele dulci (mere, banane, struguri, pere) nu se combina cu niciun fel de alt aliment si nici chiar intre ele. In schimb fructele acide (citricele, kiwi) se pot manca la aceeasi masa.


5. Nu combina proteine cu carbohidrati bogati in amidon. Aceste alimente tulbura digestia.


6. Proteinele nu trebuie sa fie gatite cu prea multa grasime.


7. Sari peste desert. Mancat la finalul mesei, desertul cade greu la stomac si fementeaza, incetinind digestia alimentelor pe care le-ati consumat inainte.


8. Proteinele (carnea rosie, puiul, nucile, produsele lactate, ouale) se armonizeaza cu legumele. Preferabil este ca la o masa sa alegi o singura sursa de proteine (adica nu si carne si ou).


9. Feculentele (paine, orez, paste fainoase, cartofi, leguminoase) se asociaza bine cu legumele.


10. Nu combina acizi, precum citricele sau otetul, cu amidon (paine, cereale, cartofi, paste, ore) la aceeasi masa.


11. Nucile si alunele nu se combina cu niciun alt aliment.


CLICK AICI ca sa vezi schema celebrei diete Hay, care se bazeaza pe combinarea inteligenta, benefica, a alimentelor

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Si-au exprimat parerea