8 septembrie 2010

Dieta elvetiana!

Dieta elvetiana este un regim echilibrat care te ajuta sa slabesti pana la trei kilograme pe saptamana fara a te infometa. Cura se poate tine pe termen nelimitat, deoarece contine toate grupele importante de nutrienti, vitamine si minerale.







Afla mai multe despre:


carbohidrati , dieta , dieta elvetiana , proteine , slabire


Slabeste cu pepene! Sase alimente care tin de foame si te ajuta daca esti la dieta! 5 mituri despre dieta, demontate chiar de medici Dieta in cuplu: eficienta la puterea a doua! Slabeste 4 kilograme in 3 zile cu legume, fructe si orez Nu sari peste micul-dejun daca vrei sa slabesti! In plus, dieta elvetiana este saraca in carbohidrati, dar bogata in proteine. Bila neagra e primita din cauza ca regimului ii lipseste diversitatea de alimente, lucru ce ar putea duce la monotonie in ceea ce priveste alimentatia, scrie gandul.info.






Astfel, zilnic sunt recomandate 200-300 de grame de carne slaba, precum cea de pui sau peste, care se poate pregati fiarta, inabusita sau la cuptor. De asemenea, din regim nu trebuie sa lipseasca doua oua, fierte sau facute omleta, dar fara ulei de floarea soarelui, 500 ml de lapte cu 1,5% grasime, 50 de grame de branza slaba, de preferat cea de vaca, 100-150 grame de paine secara, ovaz sau alte cereale integrale, dar in nici un caz paine alba. Mai mult, zilnic trebuie sa se consume 100 grame de cartofi fierti, copti sau fripti la gratar si 50 grame de unt.






Persoanele care adopta aceasta dieta trebuie sa evite fructele precum prunele, bananele, perele, strugurii si fructele uscate. Nutritionistii spun ca felul cum vor fi combinate alimentele tine de gustul si orarul fiecarei persoane.






Specialistii atrag atentia insa ca, pentru a obtine efectul dorit, alimentele nu trebuie inlocuite, iar cantitatea recomandata trebuie urmata intocmai. In acelasi timp, este indicat sa existe trei mese si doua gustari pe zi.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Si-au exprimat parerea